Un băieţel de un an şi 10 luni a murit, vineri, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuinţe din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara. Primele informaţii arată că micuţul ar fi fost scăpat de mama lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit poliţiştilor, se pare că băiatul de 1 an şi zece luni a fost scăpat accidental de mama sa de la etajul patru al blocului de locuinţe din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - În urma căderii, copilul a fost transportat la Urgenţe, însă nu a mai putut fi salvat.
 
"Un copil de 1 an şi 10 luni a căzut de la et 4. Copilul a fost transportat la UPU Orăştie, unde, din păcate, nu a mai putut fi salvat. Poliţiştii vor continua cercetările, în vederea stabilirii circumstanţelor producerii incidentului”, transmite IPJ Hunedoara.
 
Incidentul vine după ce, în urmă cu numai o zi, un alt copil, de un an şi trei luni a căzut tot de la etajul patru al unui bloc de locuinţe din Petroşani. O copertină a atenuat căderea, astfel că băiatul a supravieţuit. După ce a fost stabilizat de medici, acesta a fost transportat, joi seară, la Timişoara, cu un elicopter SMURD. El se află acum internat la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara, unde medicii îi fac investigaţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.