Un microbuz cu 17 pasageri s-a răsturnat, în nordul judeţului Galaţi, din cauza vântului puternic, fiind activat planul roşu de intervenţie. O femeie care acuza dureri în piept a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - Ajunse la faţa locului forţele de intervenţie au constatat că starea pasagerilor este bună o singură  persoană acuzând dureri în piept fapt pentru care a fost preluată de o ambulanţă SAJ pentru a fi transportată la spital pentru investigaţii medicale. Ca urmare măsurile  de intervenţie pentru aplicarea planului roşu au încetat, anunţă autorităţile.
Şoferul, un bărbat cu dublă cetăţenie română şi moldovenească,  deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.
În prezent, în zonă, se circulă dirijat pe un singur sens de circulaţie, iar după finalizarea cercetării la faţa locului, traficul rutier va fi reluat pe ambele sensuri de mers.
Ceilalţi 16 pasageri ai microbuzului au fost preluaţi de un alt autovehicul al firmei de transport pentru a fi transportaţi la destinaţie.   
Reprezentanţii IPJ Galaţi spun că în cauză va fi deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Autorităţile din judeţul Galaţi au activat Planul roşu de intervenţie la Berheci unde, din cauza vântului extrem de puternic, un microbuz cu 17 persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
Conform datelor transmise de Instituţia Prefectului Judeţul Galaţi,  la faţa locului au fost direcţionate echipaje ISU şi de la poliţia rutieră. 
Din primele informaţii, pasagerii din microbuz sunt în stare bună, o singură persoană acuzând dureri la o mână.
Îîn nordul judeţului Galaţi se circulă în condiţii de iarnă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.