Pompierii verifică staţia de metrou Eroii Revoluţiei după ce a fost sesizată o degajare de fum la nivelul peronului. Circulaţia metroului, care iniţial nu fusese restricţionată, a fost închisă, fumul provenind din tunelul de metrou, din apropierea staţiei Brâncoveanu. Iniţial fusese doar blocat accesul călătorilor din exterior. Circulaţia metroului a fost reluată luni seară, după mai puţin de o oră. Sursa fumului a fost indentificată de pompieri într-o nişă a tunelului, unde au ars mai multe hârtii, textile şi ambalaje.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că pompierii au găsit sursa fumului observat în staţia de metrou Eroii Revoluţiei într-o nişă a tunelului, cu o suprafaţă de aproximativ 4 metri pătraţi. În încăpere au ars mai multe hârtii, textile şi ambalaje. Incendiul a fost stins, iar circulaţia metroului, oprită iniţial, a fost reluată după mai puţin de o oră.

"În urma verificărilor s-a constatat ca fumul provine din apropierea staţiei Brâncoveanu, din subteran. Linia a fost scoasa de sub tensiune si circulaţia metroului sistată. Se fac verificări pentru a se stabili sursa exactă", transmitea ISU Bucureşti - Ilfov la începutul intervenţiei.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, a fost sesizată o degajare de fum la nivelul peronului în staţia de metrou Eroiii Revoluţiei, iar pompierii fac acum verificări pentru a identifica sursa acestuia.

Foto: ISU Bucureşti-Ilfov
Foto: ISU Bucureşti-Ilfov

Circulaţia metroului nu a fost restricţionată şi nici staţia nu a fost evacuată, însă a fost blocat accesul la metroul din exterior.

La faţa locului acţionează trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.