O fetiţă s-a electrocutat după ce, în timp ce se juca într-un parc pentru copii din Sectorul 6 al Capitalei, a atins un stâlp de iluminat public, ea fiind transportată la spital. Poliţiştii fac cercetări în acest caz, iar reprezentanţii Enel au fost chemaţi să verifice toţi stâlpii din acel parc. Fetiţa este în stare stabilă, neavând leziuni pe piele, dar va rămâne internată pentru supraveghere cel puţin 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Reprezentanţii Spitalului ”Grigore Alexandrescu” au declarat că fetiţa are o stare generală stabilă, iar la primele investigaţii nu au fost depistate complicaţii. De asemenea, ea nu are leziuni tegumentare.

Totuşi, copila mai rămâne internată pe secţia de Pediatrie pentru supraveghere cel puţin 24 de ore.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Incidentul a avut loc la un parc pentru copii de pe strada Tabla Buţii din Sectorul 6, unde o fetiţă care se juca s-a electrocutat, după ce a atins un stâlp de iluminat public.

Mama fetiţei a declarat, la Antena 3, că aceasta s-a urcat pe gardul care împrejmuia parcul şi a pus mâna pe acel stâlp.

”Dar el a curentat şi mai jos, la nivelul meu, adică la vreo 50 de centimetri, că m-am atins şi eu de el puţin şi m-a ciupit”, a povestit femeia.

Fetiţa a fost preluată de o ambulanţă şi a fost transportată la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”.

”Mulţumim lui Dumnezeu că fetiţa este bine acum, este în afara oricărui pericol, o singură analiză este modificată că a trecut curentul prin ea”, a adăugat mama copilei.

Poliţiştii ajunşi acolo au evacuat parcul şi fac cercetări în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă.

De asemenea, au fost chemaţi reprezentanţii Enel, pentru verificarea tuturor stâlpilor de iluminat din parc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.