O explozie neurmată de incendiu s-a produs, miercuri seară, într-un bloc din municipiul Craiova, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Dolj anunţă că încă o persoană a fost transportată la spital. Toate cele trei victime sunt conştiente, iar una a suferit atac de panică. 

UPDATE: ISU Dolj anunţă că la femeie extrasă de sub dărâmături o fost declarat decesul, iar două persoane au fost transportate la spital.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

ŞTRIE INIŢIALĂ: ISU Dolj anunţă, miercuri seară, o explozie neurmată de incendiu într-un bloc din municipiul Craiova.

”În urma evenimentului, s-a prăbuşit o parte a etajului 1. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu  de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului”, a transmis, miercuri seaăr, ISU Dolj.

Din primele informaţii, în urma deflagraţiei 3 persoane sunt afectate, dintre care 1 este inconştientă .

Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.