La aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti a unei aeronave Tarom care venea de la Satu Mare, s-a produs o explozie la anvelopele trenului de aterizare. Aeronava cu 22 de pasageri a rămas temporar imobilizată pe pistă. Compania Tarom a anunţat, marţi seară, că avionul care venea de la Satu Mare a aterizat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă în condiţii de maximă siguranţă pentru toţi cei 22 de pasageri. Aceştia au fost debarcaţi, iar în prezent li se asigură asistenţă la sol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE  21:15 - Tarom: Cei 22 de pasageri ai aeronavei care venea de la Satu Mare au fost debarcaţi şi li se asigură asistenţă la sol

”Compania Tarom informează publicul despre incidentul survenit la aterizarea cursei RO638 care a operat pe ruta Satu Mare - Bucureşti, având la bord 22 de pasageri. După aterizare, anvelopele trenului principal au cedat. Avionul a fost oprit în siguranţă şi pasagerii au fost debarcaţi conform procedurilor”, a anunţat compania.

De asemenea, o echipă de investigaţii se va deplasa la faţa locului.

”Avionul a aterziat în condiţii de maximă siguranţă pentru toţi cei 22 de pasageri pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcaţi, iar momentan li se asigură asistenţă la sol conform EC 261/2004”, precizează compania.

La rândul său, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat că traficul pe aeroport nu a fost afectat.

”Astazi, 9 iulie, la ora 19:42, la aterizarea aeronavei care efectua cursa Satu Mare - Bucureşti Henri Coandă s-a produs o explozie  la anvelopele trenului principal de aterizare”, a anunţat, marţi seară, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Sursa citată a precizat că aeronava, de tip ATR 42, cu 22 de pasageri la bord, a rămas temporar imobilizată pe pista de decolare aterizare nr. 2 (08L-26R).

Foto: Facebook/Aviation News Agency
Foto: Facebook/Aviation News Agency
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.