O fetiţă de cinci ani a căzut, sâmbătă după amiază, de la etajul cinci al unui bloc situat în sectorul 3 din municipiul Bucureşti. Copila a supravieţuit, fiind dusă la spital. Poliţia anunţă că a deschis un dosar penal, pentru a stabili împrejurările în care a aut loc incidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 16 decembrie 2023, Poliţia Capitalei - Secţia 12 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, o minoră în vârstă de 5 ani ar fi căzut de la etajul 5 al blocului în care locuieşte, situat în Sectorul 3. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei menţionate, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă. De asemenea, un echipaj de prim-ajutor ajuns la adresă a transportat victima la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare”, informează Poliţia Capitalei.
Conform sursei citate, poliţiştii Secţiei 12 au deschis un dosar penal în cadrul căruia fac cercetări care vizează comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Surse apropiate anchetei afirmă că fetiţa a fost găsită inconştientă şi sângera la nivelul capului.
Fetiţa se afla în apartament împreună cu mama sa şi, vrând să ajungă la bradul de Crăciun, care era aproape de fereastra deschisă, s-a dezechilibrat şi a căzut.
După ce a fost stabilizată, fetiţa a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, fiind internată în Secţia de terapie intensivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.