Un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat în picior, vineri, de un bărbat de 50 de ani, evenimentul având loc într-un camping din Vama Veche. Bărbatul de 50 de ani a ameninţat că se sinucide, fiind chemat un negociator. Conflictul ar fi pornit după ce mai mulţi tineri au ascultat muzica dată tare. Bărbatul a fost convins să predea arma poliţiştilor, el fiind imobilizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit IPJ Constanţa, în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, bărbatul în vârstă de 50 de ani a predat arma. El a fost imobilizat.
 
Cercetările în acest caz continuă.
 
UPDATE - Potrivit unor surse judiciare, conflictul ar fi izbucnit după ce un grup de tineri asculta muzica tare, iar bărbatul de 50 de ani s-a enervat.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat că poliţiştii din cadrul Biroului Vamal Veche - 2 Mai au fost sesizaţi, vineri după-amiază, cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din staţiunea Vama Veche, un bărbat de 21 de ani ar fi fost împuşcat în picior, de un bărbat de 50 de ani.
 
"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul de 21 de ani a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital", a anunţat IPJ Constanţa. 
 
Cercetările în acest caz sunt, în prezent, în derulare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt, dar şi pentru identificarea tipului de armă folosit.
 
De asemenea, acolo se află un negociator din cadrul IPJ Constanţa, având în vedere faptul că bărbatul în vârstă de 50 de ani a ameninţat că se sinucide, a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.