Meteorologii au emis on avertizare cod roşu pentru zona montană a judeţului Cluj, unde se anunţă ninsori şi rafale de peste 130 de kilometri la oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”A fost emis mesaj RO-Alert de avertizare meteorologică COD ROŞU de ninsoare însoţită de vânt cu rafale care vor depăşi 130 km/h, determinând scăderea vizibilităţii aproape de zero, descărcări electrice, valabil în data de 19.02.2023, în intervalul orar 18:25 - 21:00, ce vizează judeţul Cluj, zona de munte cu altitudine peste 1800 m”, a transmis ISU CLuj. 

Sursa citată a precizat că, până la această oră, nu s-au primit solicitări.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit ANM, până la ora 21.00, în zona montană, la altitudini mai mari de 1.800 de metri este cod roşu.

”Se vor semnala: ninsoare însoţită de vânt cu rafale care vor depăşi 130 km/h, determinând scăderea vizibilităţii aproape de zero, descărcări electrice”, a transmis ANM.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.