O fată de 17 ani a murit, iar alte două tinere au fost rănite în urma unui accident rutier produs, sâmbătă după-amiază, pe DN 10, în localitatea Nehoiu din judeţul Buzău, unde un autoturism a lovit un stâlp, iar acesta a căzut pe maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Conform IPJ Buzău, autoturismul era condus pe direcţia Braşov către Buzău de către o tânără în vârstă de 18 ani, din Nehoiu, când a ieşit în afara părţii carosabile şi a lovit un stâlp de beton.
 
În urma impactului, a rezultat rănirea şoferiţei, a unei pasagere de 17 ani, din Siriu, şi decesul unei alte pasagere, tot în vârstă de 17 ani, din Siriu. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit IPJ Buzău, un autovehicul care circula pe DN 10 s-a ciocnit de un stâlp pe care l-a retezat şi care apoi s-a prăbuşit peste maşină. În urma impactului, o persoană aflată pe bancheta din spate a autoturismului a murit, iar alte două au fost rănite.
 
Forţele de intervenţie au scos victimele din autoturism, iar în prezent răniţii sunt evaluaţi medical.
 
Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat şi se aşteaptă o macara pentru a ridica stâlpul căzut pentru autoturism. Pe perioada intervenţiei, circulaţia se va opri pe ambele sensuri de mers.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.