Un bărbat s-a aruncat sâmbătă dimineaţă de la etajul 4 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, unde era internat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - „Astăzi, 19 noiembrie 2022, un pacient in varsta de 47 de ani, internat în secţia Medicină Internă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, pentru ingestie voluntară de medicamente (tentativă de suicid), s-a aruncat din salonul unde era internat, la etajul IV. Pacientul a suferit multiple traumatisme şi i se acordă ingrijiri medicale de specialitate. Se fac demersuri pentru a fi transferat la o unitate medicală din Capitală”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.
UPDATE - Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău Ane Marie Vrapciu poliţiştii sub coordonarea procurorului desfăşoară o anchetă în urma unei vătămări corporale survenită căderii de la etaj 4 al SJU Buzău a unui bărbat de 47 de ani din municipiul Buzău.
Din primele date, se pare că ar fi vorba despre o tentativă de suicid însă acest lucru se va stabili cu exactitate în urma anchetei.
Surse apropiate anchetei au declarat pentru News.ro că bărbatul  este un fost şofer de maxi-taxi rămas fără serviciu şi ar fi la a doua tentativă de suicid. El a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău în urmă cu două zile după ce ar fi consumat mai multe medicamente.
Sâmbătă el s-ar fi aruncat în gol de la etajul 4 al unităţii sanitare tot în încercarea de a-şi pune capăt zilelor.
În urma impactului, a suferit mai multe traumatisme din care cel mai grav este cel al coloanei vertebrale iar medicii încearcă transferul său către un spital din Capitală.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit unor surse medicale, bărbatul era internat după ce ar fi încercat să ia mai multe medicamente cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor. Sâmbătă dimineaţă, el s-ar fi aruncat în gol de la etajul patru al unităţii medicale. Bărbatul a suferit multiple traumatisme şi se află internat în Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Buzău. 
Bărbatul are 47 de ani şi era internat de două zile. El s-ar fi aruncat de la fereastra salonuluu.
Un procuror însoţit de o echipă de criminalişti s-a deplasat la faţa locului şi au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.