Traficul este blocat marţi dimineaţă pe DN2-E85, la ieşire din Costeşti, judeţul Buzău, unde s-a produs un accident în lanţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Poliţiştii vin cu noi precizări referitoare la accidentul produs marţi dimineaţă, pe DN2E85, în localitatea buzoiană Costeşti.

 Din primele date de la faţa locului este vorba despre o coliziune între 4 autovehicule, autocamionul condus pe direcţia Urziceni către Buzău, de către un şofer în vârstă de 63 de ani, din Bucureşti, lovind 2 autoturisme staţionate  pe carosabil şi o  altă maşină condusă dinspre Urziceni către Buzău, de către un şofer în vârstă de 67 de ani, din localitatea Mihăileşti.
 
Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferilor autoturismelor staţionate, doi bărbaţi în vârstă de 28 şi 54 de ani, ambii din Glodeanu Sărat, care au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital.
 
Poliţistii au întocmit dosar penal şi  continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pe DN 2 (E 85), în localitatea Costeşti, judeţul Buzău, şoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului şi a lovit 3 autoturisme parcate, dintre care într-unul se aflau 2 persoane care au fost rănite, una fiind în prezent resuscitată”, anunţă ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, prin dirijarea poliţiei care se află la faţa locului, valorile de trafic fiind în uşoară creştere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.