O persoană şi-a pierdut viaţa, luni seară, în urma unui accident în care au fost implicate un TIR, o autocisternă şi un autoturism, care a avut loc pe DN1 B, în zona localităţii buzoiene Lipia. Pompierii intervin în zona accidentului , după ce au constatat că sunt scurgeri de combustibil, circulaţia fiind blocată. Circulaţia în zonă a fost reluată după ce după ce autocisterna, TIR-ul şi autoturismul implicate în accident au fost îndepărtate de pe carosabil, TIR-ul şi autocisterna fiind duse într-o parcare din apropiere, în timp ce autoturismul Dacia Logan, care era foarte avariat, a fost preluat cu o platformă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Buzău: Bărbatul decedat în accidentul de pe DN 1 B era şeful postului de jandarmi din Sărata Monteoru

Echipele din cadrul ISU Buzău au izolat zona şi iau toate măsurile ce se impun în astfel de situaţii.

Pompierii nu ştiu deocamdată dacă scurgerile de combustibil sunt din rezervoarele maşinilor implicate în accident sau din încărcătura cisternei care transporta motorină şi benzină.

Zona este izolată iar traficul este blocat, coloane lungi de maşini formându-se în zonă.

 

FOTO: Ciprian Sterian
FOTO: Ciprian Sterian

Între timp, poliţiştii au stabilit dinamica accidentului. Din primele date, şoferul unui autoturism Dacia Logan, un tânăr de 37 de ani, care venea din direcţia Mizil către Buzău, ar fi intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un TIR care transporta tablă. Ulterior, TIR - ul a lovit o cisternă care circula din aceeaşi direcţie cu Loganul, respectiv de la Mizil către Buzău.

În urma impactului, şoferul Loganului, un bărbat de 37 de ani, a murit, iar şoferul TIR-uluii a fost grav rănit, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău.

FOTO: Ciprian Sterian
FOTO: Ciprian Sterian

Traficul pe DN 1 B Buzău Ploieşti este în continuare blocat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.