Pompierii din Bucureşti intervin, miercuri, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două vagoane dezafectate între Podul Grand şi Podul Basarab.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În urma evenimentului au fost afectate 3 vagoane. În acest moment se fac verificări în vederea identificării şi lichidării ultimelor focare”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov. 

UPDATE: ”CFR Călători informează că în data de 27 septembrie a.c., s-a produs un incendiu la 2 vagoane dezafectate din staţia Bucureşti Basarab. Conform procedurilor aferente unor asemenea situaţii, a fost avizat Serviciul de urgenţă 112, iar echipele de intervenţie specială s-au deplasat la faţa locului pentru stingerea incendiului. Din primele informaţii nu a fost găsită nicio persoană rănită. Menţionăm că circulaţia trenurilor nu este afectată”, au transmis, la rândul lor, reprezentanţii CFR Călători. 

UPDATE: ”În jurul orei 12:45, în grupa tehnică Basarab (Grupa B), s-a produs un incendiu la un vagon dezafectat, staţionat pe linia 3 B. S-a solicitat intervenţia pompierilor militari. Menţionez că circulaţia trenurilor in staţiile Basarab şi Bucureşti Nord nu este afectată”, a transmis, miercuri, CFR Infrastructură. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate poziţionate între Podul Grand şi Podul Basarab. Alertate 7 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi 2 ambulanţe SMURD”, a transmis, miercuri, ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că incendiul este localizat şi nu mai există posibilitatea de extindere. 

CFR Infrastructură a precizat că circulaţia trenurilor nu este afectată.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.