Un bărbat care făcea lucrări într-un canal tehnologic, lângă Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti, a murit, marţi, după ce a fost surprins de un incendiu. Un alt bărbat a fost transportat la spital după ce a suferit un atac de panică. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili în ce condiţii a avut loc decesul bărbatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - "La data de 26 iulie 2022, în jurul orei 10.00, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 Poliţie a fost sesizată cu privire la producerea unui incendiu, pe raza Sectorului 1. La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri, precum şi poliţişti din cadrul secţiei menţionate. După lichidarea incendiului, în interiorul unui canal, a fost descoperit cadavrul unei persoane", a transmis Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, urmând să fie stabilite condiţiile în care s-a produs decesul.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, un bărbat care făcea lucrări la reţeaua electrică, într-un canal tehnologic de pe strada Rosetti, a fost surprins în interior de producerea unui incendiu.

Acolo intervine Detaşamentul Mihai Vodă cu 2 autospeciale de stingere şi 3 SMURD.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a murit, a precizat sursa citată.

Conform ISU BIf, o a doua victimă - un bărbat 44 de ani - este transportată la Spitalul Floreasca, după ce a suferit un atac de panică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.