Poliţiştii din Brăila au reuşit, în urma cercetărilor, să-l identifice pe bărbatul care a sunat la un centru comercial pentru a anunţa că în incinta unităţii se află o bombă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform IPJ Brăila, autorul apelului este un bărbat de 40 de ani şi este din municipiul Brăila.
"In urma căutărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au depistat pe raza municipiului persoana ce a efectual apelul fals la centru comercial de pe raza localităţii Vărsătura, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Brăila, acesta fiind condus la sediul poliţiei pentru audieri", precizează marţi IPJ Brăila.
 
În continuare, poliţiştii  fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt.
”De asemenea, bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon" Brăila”, transmite IPJ Brăila..
Surse din achetă afirmă că acelaşi bărbat ar mai fi la originea unei alarme false, care anunţa plasarea unei bombe la Prefectura Brăila. Conform aceloraşi surse, bărbatul a mai avut în trecut manifestări care indicau probleme psihice, iar la un moment dat a fost supus evaluării unei comisii care a stabilt însă că are discernământ.
 
Autorităţile din Brăila au făcut verificări, luni, după ce la Serviciul Relaţii Clienţi al unui centru comercial s-a primit apelul care anunţa existenţa unui dispozitiv exploziv, centrul comercial fiind evacuat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.