Patru persoane au fost rănite, joi, între care trei adolescente de 14-15 ani, care circulau ca pietoni, după ce un microbuz s-a răsturnat în judeţul Bistriţa-Năsăud. Şoferul a refuzat transportul la spital. Deocamdată nu s-au stabilit împrejurprile producerii accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Echipajele medicale - terapia intensivă mobilă SMURD, prim ajutor SMURD şi SAJ Bistriţa-Năsăud au preluat cei trei pietoni, minori, conştienţi şi cooperanti. Doi prezentau policontuzii şi o fractură claviculă, respectiv o victima cu fractură deschisă la nivelul unui membru inferior”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud. 

Sursa citată a precizat că, după stabilizare, fetele, cu vârstele de aproximativ 14-15 ani, au fost evacuate la  UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale amănunţite şi îngrijiri de specialitate.

”Conducătorul autovehicolului nu prezenta mărci traumatice vizibile, a ieşit singur din habitaclu. A refuzat transportul la spital”, a mai transmis sursa citată. 

Deocamdată, IPJ Bistriţa-Năsăud nu a transmis date cu privire la modul de producere a accidentului. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Două echipaje SMURD (prim ajutor şi terapie intensivă mobilă) şi un echipaj de descarcerare intervin în localitatea Galaţii Bistriţei - microbuz răsturnat. Din primele informaţii, o victimă este afirmativ inconştientă”, a transmis, joi, ISU Bistirţa-Năsăud.

Sursa citată a precizatb că, la ajungerea echipajelor, au fost găsite 4 persoane implicate în accident, dintre care 3 copii, care se pare că erau pietoni.

”Toate persoanele implicate in accident sunt în evaluare. Intervenţia este în doimanică”, a mai transmis sursa citată.

Deocamdată nu s-a stabilit exact ce s-a întâmplat.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.