Traficul este oprit, miercuri, pe DN 17 C, între localităţile Bistriţa şi Năsăud, din cauza poleiului. Mai multe maşini sunt blocate în zonă, iar internauţii reclamă că în zonă nu s-a intervenit. Pe grupuri de Facebook sunt distribuite imagini cu maşinile blocate, incusiv cu o ambulanţă împinsă de mai multe persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Situaţia traficului din judeţul Bistriţa-Năsăud, monitorizată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă / Zeci de apeluri la 112 pentru a semnala maşini blocate / Patru accidente rutiere în judeţ

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 17C, între localităţile Bistriţa şi Năsăud, judeţul Bistriţa-Năsăud, din cauza temperaturilor scăzute şi a carosabilului ud sunt semnalate depuneri de polei, fiind oprită circulaţia pe ambele sensuri”, a transmis, miercuri, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că mai multe autovehicule sunt imobilizate pe acest segment de drum şi nu pot înainta.

FOTO - Facebook
FOTO - Facebook

”De asemenea, tot în judeţul Bistriţa-Năsăud, pe DN 17D, este semnalat carosabil alunecos, cu depuneri de polei, între localităţile Beclean şi Năsăud, circulaţia desfăşurându-se alternativ”, a mai transmis sursa citată.

Pe Facebook, mai multe persoane au reclamat faptul că pe drumurile din judeţul Bistriţa-Năsăud nu s-a intervenit.

FOTO - Facebook
FOTO - Facebook

”Blocat Dealul Târgului!!! Ruşine Prefecturii şi celor de la “drumuri”. Este gheaţă!! Nu a ieşit nicio maşină la curăţat drumul!! Sa pună sare!!”, a scris unul dintre ingternauţi, postând mai multe fotografii.

În una dintre acestea se vede cum mai multe persoane împing o ambulanţă, în încercarea de a o face să înainteze.

FOTO - Facebook
FOTO - Facebook

”De 2 ore suntem pe Dealul Târgului şi nu a venit nici o maşină de la drumuri sa dea cu sare!! Şi Poliţia e ingheţată!!! Nu a ieşit deloc!! Drumul e blocat pe ambele sensuri!!!”, a scris o altă persoană.

Potrivit meteorologilor, în perioada 28 martie, ora 10.00 – 30 martie, ora 09.00, vremea va fi rece pentru această dată în toată ţara, iar temperaturile minime vor fi preponderent negative, astfel încât se vor încadra în general între -10 şi 0 grade şi se va produce brumă sau îngheţ la sol.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.