Copilul de 4 ani luat de viitură sâmbătă, în localitatea Valea de Sus, din judeţul Bihor, a fost găsit mort pe malul apei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Conform ISU Bihor, în jurul orei 09.40, un localnic şi un pompier militar care, după ce a ieşit din tură, a dorit să participe în continuare, la misiunea de căutare, au găsit trupul neînsufleţit al copilului pe malul apei, pe raza localităţii Moţeşti. 

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, 14 iunie a.c., misiunea de căutare a copilului în vârstă de 4 ani, luat de o viitură în localitatea Valea de Sus, a fost sistată timp de câteva ore, din cauza fenomenelor meteorologice periculoase manifestate în zonă, fiind reluată în jurul orei 06.30, când condiţiile meteorologice au permis desfăşurarea operaţiunii”, anunţă ISU Bihor.

La căutări participă zeci de pompieri militari din cadrul a două subunităţi, localnici şi poliţişti, forţele angrenate cercetând amănunţit întreaga zonă, fiind vizate cu precădere, suprafeţele din jurul podurilor, podeţelor şi barajelor formate de aluviunile aduse de viitură.

De asemenea, pentru optimizarea căutărilor, a fost solicitat în sprijin, un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie, care să survoleze întreaga zonă.

Totodată, în cursul serii de sâmbătă, pompierii militari din cadrul Staţiei Ştei şi Secţiei Beiuş au intervenit în localităţile Brădet şi Chişcău, pentru evacuarea apei din 4 locuinţe, două curţi şi un subsol. De asemenea, echipajele de pompieri militari ale Secţiei Beiuş au înlăturat apa acumulată în urma ploilor torenţiale într-o fermă din localitatea Gurani şi au evacuat 46 de vaci.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.