Şase persoane au fost rănite, luni seară, într-un accident rutier produs în judeţul Arad, fiind implicate un microbuz şi un autoturism. Printre victime se află şi un copil. Patru dintre persoanele rănite au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”În urma evaluării medicale, 4 victime (3 adulţi şi un minor) au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare. Pompieri militari arădeni au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului”, a arătat ISU Arad.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz, a avut loc între localităţile Horia şi Şiria. Acolo intervin pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD Terapie Intensivă Mobilă, precum şi două ambulanţe SAJ.

”În urma accidentului în care au fost implicate 8 persoane (2 din autoturism, iar 6 din microbuz), au rezultat 6 victime, printre care şi un minor, toate aflându-se în microbuz. Cele 6 victime sunt stabile, conştiente şi cooperante. În aceste momente echipajele medicale prezente la locul evenimentului le acordă acestora îngrijiri medicale”, a transmis ISU Arad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.