Pompieri şi scafandri au căutat, vineri seară, un copil care ar fi căzut într-un lac artificial din localitatea Ciugudu de Jos, judeţul Alba. Băiatul, în vârstă de 12 ani, a fost găsit, fiind declarat decesul său. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a murit băiatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”La data de 17 februarie 2023, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că, într-un lac artificial, cu adâncimea între 1,5-2,5 m, de pe raza localităţii Ciugudu de Jos, ar fi căzut un minor. Ca urmare a acţiunii de căutare, băiatul, în vârstă de 12 ani, din localitatea Noşlac, satul Găbud, a fost găsit şi extras la mal”, a transmis Poliţia Judeţeană Alba.
 
În pofida manevrelor de resuscitare făcute de personalul medical, băiatul a fost declarat decedat.
 
”La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost observate urme de violenţă, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul băiatului”, a precizat sursa citată.
 
UPDATE - ”Ca urmare a acţiunii de căutare cu barcă pneumatică, băiatul în vârsă de 12 ani a fost găsit şi extras la mal, aflându-se în SCR şi prezentând rigiditate cadaverică. Acesta fost predat de către pompierii militari echipajului medical prezent la locul producerii evenimentului, ulterior fiind declarat decesul băiatului de către aceştia”, a anunţat ISU Alba.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Alba, Detaşamentul de pompieri Aiud şi echipa de scafandri a ISU intervin pentru căutarea unui copil, în localitatea Ciugudu de Jos, comuna Unirea.
 
”Din informaţiile preliminare ar fi vorba despre un copil posibil căzut într-un lac artificial, cu adâncimea între 1.5 - 2.5 m”, a transmis sursa citată.
 
La misiune au fost trimise o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de scafandri, două bărci pneumatice şi o ambulanţă SAJ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.