Două persoane au murit şi o alte două au fost rănite, într-un accident care a avut loc joi dimineaţă, pe Splaiul Independenţei,în zona Sema Parc, când un taxi şi un alt autoturism s-au ciocnit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La faţa locului s-au deplasat patru ambulanţe SMURD, una a Serviciului de Ambulanţă Bucureşti, precum şi o maşină de descarcerare.

FOTO: ISU
FOTO: ISU

Iniţial şoferii celor două vehicule s-au aflat în stop cardio-respirator, echipajele ambulanţelor aplicându-le manevre de resuscitare. Şoferul taxiului, un bărbat în vârstă de 66 de ani, a decedat, iar la scurt timp a murit şi şoferul celeilalte maşini, un bărbat în vârstă de 53 de ani.

Alte două persoane, una din taxi şi cealaltă din autovehiculul implicat în accident, a căror stare nu este cunoscută încă, au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

 

ccidentul s-a petrecut la capătul liniei RATB 601. Două autobuze garate în staţie, fără pasageri, au fost lovite uşor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.