O ambulanţă, un autobuz si 3 autoturisme au fost implicate, vineri, într-un accident în lanţ pe un bulevard din Galaţi. Unul dintre autoturisme a lovit ambulanţa, care circula cu semnalele acustice şi luminoase pornite, iar autospeciala s-a răsturnat, lovind un autoturism pe care l-a împins în maşina află în spate, la semafor. Asistentul medical din ambulanţă a fost rănit uşor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Poliţiştii din Galaţi au stabilit că un bărbat cu vârsta de 57 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism a pătruns într-o intersecţie şi a lovit lateral dreapta cu partea din faţă o autospecială din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, care era condusă de un bărbat de 38 de ani şi care se deplasa pe acest bulevard având în funcţiune sistemul acustic şi luminos în funcţiune, dinspre strada Basarabiei către strada Brăilei.

În urma impactului, ambulanţa s-a răsturnat şi a fost proiectată într-un autoturism, condus de un bărbat, cu vârsta de 30 de ani, care a fost împins în spate într-un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 54 de ani, ambii fiind opriţi pe banda numărul 2 a bulevardului, la culoarea roşie a semaforului, pe sensul opus de mers.
 
Totodată, ambulanţa a intrat în coliziune şi cu un autobuz, condus de un bărbat cu vârsta de 47 de ani, oprit la culoarea roşie a semaforului, pe banda 1 a bulevardului.
 
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a asistentului de pe autospeciala de la Ambulanţă, un bărbat cu vârsta de 24 de ani, aflat pasager pe locul din dreapta. Acesta a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale de specialitate.
 
Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatul fiind negativ în toate cele 5 cazuri.
 
În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest eveniment.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform IPJ Galaţi, evenimentul rutier a avut loc la intersecţia dintre bulevardul George Coşbuc cu strada Tecuci.

Din primele informaţii, au fost implicate un număr de 5 autovehicule, dintre care o autospecială de la Serviciul Judeţean Ambulanţă Galaţi, 3 autoturisme şi un autobuz.

În urma coliziunii în lanţ, autospeciala de la Ambulanţă s-a răsturnat şi a fost rănită uşor o persoană din aceasta. Traficul rutier este oprit la acest moment.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.