O autocisternă încărcată cu motorină, înmatriculată în Ucraina, s-a răsturnat duminică dimineaţă, pe DN 2, între Roman şi Fălticeni, producându-se scurgeri de combustibil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a fost solicitat să intervină la acest accident, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi o autocisternă cu apă. 

“În apropiere de locul producerii accidentului, autocisterna cu apă s-a răsturnat pe carosabil, fiind blocat un sens de mers. Conducătorul auto (singurul ocupant al autovehiculului) a fost evaluat de către echipajul SMURD şi refuză transportul la spital. Împrejurările producerii celor două accidente vor fi stabilite de către organele competente”, a anunţat ISU Suceava. 
 
Sursa citată a precizat că în ceea ce priveşte autocisterna încărcată cu motorină, aceasta are şase compartimente, iar pe la capacele a două dintre acestea sunt uşoare scurgeri de combustibil, pompierii asigurând măsurile PSI.
De asemenea, autospeciala pompierilor militari a fost repusă pe roţi şi va fi transportată la sediul subunităţii din Fălticeni. 
 
ISU Suceava a mai menţionat că la faţa locului a ajuns o autocisternă pentru tranvazarea motorinei.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pe DN2 Roman-Fălticeni, la kilometrul 396, la ieşire din localitatea Vadu Moldovei, judeţul Suceava, o autocisternă încărcată cu motorină, înmatriculată în Ucraina, s-a răsturnat în afara părţii carosabile, fiind scurgeri de combustibil. În urma accidentului, nu au rezultat persoane rănite”, anunţă ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul rutier este oprit pe sensul de mers către Roman, circulându-se alternativ pe celălalt sens.

Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.