Un accident a avut loc duminică, pe DN 1, în localitatea Ciolpani din judeţul Ilfov, în care conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune un stâlp, care a căzut pe carosabil. Circulaţia rutieră, care a fost restricţionată pe sensul de mers către Bucureşti, a fost reluată. În urma accidentului au rezultat 3 victime, respectiv conducătorul auto şi 2 pietoni care au fost loviţi de stâlp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 1, în localitatea Ciolpani, judeţul Ilfov, unde un autoturism a intrat în coliziune un stâlp, care a căzut pe carosabil.

Potrivit autorităţilor, în urma impactului au rezultat 3 victime, respectiv conducătorul auto şi 2 pietoni care au fost loviţi de stâlp. Toate cele 3 persoane au suferit multiple leziuni, fiind transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare.

Poliţia Română precizează că nu sunt probleme majore privind valorile de trafic.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Un accident a avut loc duminică, pe DN 1, localitatea Ciolpani, judeţul Ilfov, în care conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune un stâlp, care a căzut pe carosabil, unde a lovit un pieton, anunţă duminică Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acesta a fost rănit, urmând a fi evaluat medical.

”Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers către Bucureşti, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor, valorile de trafic fiind în creştere. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute”, se mai precizează în comunicatul Poliţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.