Un accident în care au fost rănite şase persoane s-a produs, luni, în judeţul Buzău, pe DN 2. În eveniment este implicată şi o ambulanţă care transporta la Bucureşti un pacient de 24 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Din primele date de la faţa locului, a reieşit că este vorba de o coliziune între trei autovehicule - un autoturism condus pe direcţia Bucureşti-Buzău de către o şoferiţă în vârstă de 45 de ani, o autoutilitară cu remorcă, ce se deplasa pe aceeaşi direcţie, având la volan un conducător auto buzoian, de 51 de ani, respectiv o ambulanţă, condusă de către un şofer de 49 de ani, de asemenea din Buzău.  

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 5 persoane: un cadru medical din autospecială, respectiv 4 ocupanţi ai autoturismului (şoferiţa şi 3 pasageri, cu vârste cuprinse între 10 şi 47 de ani, toţi din Buzău).  

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.  

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Între timp, traficul a fost reluat.  

UPDATE: Potrivit ultimelor date, o ambulanţă care transporta un pacient de 24 de ani către Bucureşti s-a ciocnit cu un autoturism care venea din sens opus.  

Pacientul nu a fost lovit, întrucât partea din spate a autospecialei nu a fost afectată.  

În urma impactului, cele două maşini au fost avariate, iar o fată de 15 ani aflată în autotrurism a fost aruncată pe şosea.  

Deocamdată, nu a fost stabilită dinamica producerii accidentului, dar se pare că în urma imactului dintre cele două maşini au fost implicate şi alte vehicule care circulau în coloană.  

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2 Buzău-Urziceni, la ieşire din localitatea Spătaru, judeţul Buzău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. Potrivit primelor informaţii, şase persoane au suferit leziuni, urmând să fie evaluate medical la faţa locului”, anunţă Centrul Infotrafic. 

Potrivit IPJ Buzău, din primele date se pare că unul dintre autovehiculele implicate este o ambunaţă.

Traficul în zona accidentului este complet blocat. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.