Unul dintre cei doi bărbaţi împuşcaţi, luni, la Mangalia, a murit la spital, starea celuilalt fiind stabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, bărbatul împuşcat la Mangalia care se afla în stop-cardiorespirator a murit la spital, iar celălat este în stare stabilă, cu plăgi la membre. 
 
Poliţiştii spun că luni, în jurul orei 12.30, în urma unui apel 112, au fost sesizaţi de faptul că două persoane ar fi fost împuşcate cu o armă de vânătoare, incidentul având loc pe strada Farului din Mangalia. 
 
Poliţiştii constănţeni s-au deplasat la locul faptei, unde au găsit un bărbat, de 42 de ani, din Mangalia care ar fi tras către două persoane. Victimele sunt doi bărbaţi, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrelor, iar celălalt în abdomen. 
 
La acest moment, cercetările continuă de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mangalia în acest caz. 
 
De asemenea, la faţa locului au fost trimişi şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, pentru preîntâmpinarea unor eventuale conflicte.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.