Unsprezece persoane au fost reţinute, marţi, în urma unor percheziţii desfăşurate de poliţiştii din Ialomiţa şi Călăraşi la persoane suspectate de furturi din depozitele unor societăţi comerciale, cu un prejudiciu de aproximativ 200.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Ialomiţa, poliţiştii, cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Călăraşi, Buzău şi Constanţa şi al jandarmilor, au pus în executare 19 mandate de percheziţii domiciliare, în comunele Sineşti şi Borăneşti, din judeţul Ialomiţa, şi comuna Săruleşti, din judeţul Călăraşi.

Forţele de ordine au descins la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale, bănuiţi de furturi din depozitele unor societăţi comerciale, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 200.000 de euro.

În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, 4 autoturisme, 3.650 de euro şi 48.900 de lei, 21 de bancnote contrafăcute, precum şi mai multe documente şi bunuri care au legătură cu dosarul instrumentat.

De asemenea, 11 persoane au fost audiate, ele fiind reţinute pentru 24 de ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.