Poliţiştii de frontieră efectuează, la ora transmiterii acestei ştiri, 11 percheziţii în judeţele Vaslui, Iaşi şi Galaţi la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări. 22 de persoane vor fi duse la audieri în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Percheziţiile la suspecţii de contrabandă cu ţigări au început marţi dimineaţă, la ora 6.00, potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, împreună cu poliţiştii de frontieră de la Berezeni, judeţul Vaslui, fac 11 percheziţii acasă la persoane din judeţele Iaşi, Vaslui şi Galaţi.

”Sunt în desfăşurare 11 de percheziţii domiciliare la mai multe adrese de pe raza judeţelor Vaslui, Iaşi şi Galaţi la care participă poliţişti de frontieră din toate structurile Poliţiei de Frontieră de pe raza judeţelor Vaslui şi Iaşi şi vor fi puse în aplicare 22 mandate de aducere la audieri”, a precizat Poliţia de Frontieră într-un comunicat.

Cercetările în cauză vor fi continuate de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.