Un vagon al Mocăniţei din judeţul Maramureş a deraiat, vineri, pe Valea Vaserului, acolo ajungând, ca echipă de prim-răspuns, salvamontişti de la Vişeu. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului, al doilea de acest fel în mai puţin de o săptămână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Salvamont Maramureş au anunţat, pe pagina de Facebook, că au fost sesizaţi,  în urma unui apel la 112, că un vagon al Mocăniţei a deraiat pe traseul de pe Valea Vaserului, la kilometrul 8.

Ca urmare, o echipă de prim-răspuns a Salvamont Maramureş - formaţia Vişeu s-a deplasat de urgenţă acolo, la fel şi un echipaj de stingere de la Pompieri- Vişeu şi un echipaj medical.

Salvamontiştii au constatat că nu exista nicio persoană rănită în urma incidentului astfel că s-au întors la bază.

Potrivit presei locale, vagonul a fost pus pe o şină secundară, iar Mocăniţa şi-a reluat traseul.

Acesta este al doilea incident care are loc pe traseul Mocăniţei din Maramureş în mai puţin de o săptămână, după ce sâmbăta trecută locomotiva mocăniţei de la Vişeu a deraiat, şase turişti fiind răniţi uşor şi primind îngrijiri la faţa locului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.