Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut după ce a fost prins într-o parcare din Focşani, încercând să vândă droguri de risc. Alte şase persoane din anturajul său au fost duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – B.T. Vrancea, au surprins în flagrant delict un bărbat, de 25 de ani, în timp ce încerca să vândă aproximativ 350 de grame de droguri de risc, cu 10.000 de lei.

Din cercetări a reieşit faptul că drogurile ar fi fost trimise din Italia, printr-o firmă de transport internaţional de mărfuri.

Ulterior, poliţiştii au efectuat 5 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Vrancea, în urma cărora au fost găsite şi ridicat ţigări confecţionate artizanal, susceptibile a avea conţinut stupefiant şi 1750 de euro. De asemenea, a fost aplicat sechestrul asigurator asupra unui autoturism.

Şapte persoane au fost conduse la D.I.I.C.O.T – B.T. Vrancea. La final, tânărul prins în timp ce încerca să vândă haşiş a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc, urmând a fi prezentat Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.