Un tânăr a pătruns, miercuri, în Biserica "Sfântul Anton” din Centrul Vechi al Capitalei, imediat după ce administratorul a deschis lăcaşul de cult, apoi l-a ameninţat pe angajatul bisericii cu un briceag, forţându-l să părăsească zona pe motiv că acolo este casa lui. Poliţiştii locali l-au prins pe tânăr şi au găsit la el câteva plicuri cu resturi vegetale care par să fie narcotice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânărul, care are 35 de ani, a fost găsit de poliţişti dormind sub o icoană, în biserică. El a susţinut că acolo locuieşte, iar bărbatul pe care îl ameninţase era "un intrus”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti (PLMB).

Tânărul încă avea la el briceagul cu lama de şase centimetri pe care l-a folosit ca să-l alunge pe administrator.

"Persoana în cauză a fost reţinută şi condusă la sediul secţiei PLMB din Centrul Istoric, acolo unde s-a constatat că tânărul are, de fapt, domiciliul în Botoşani.
Asupra bărbatului au mai fost descoperite două pachete de mici dimensiuni ce conţineau materie vegetală suspectă”, arată reprezentanţii PLMB.

Bărbatul de 35 de ani a fost predat Poliţiei Române pentru cercetări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.