Poliţiştii din Buzău au deschis o anchetă după ce o femeie a scris pe o reţea socială că fiul său a fost agresat sexual de un tânăr, într-un cartier din oraş. La două ore de la postare, poliţiştii l-au prins pe bărbat, care a fost internat la Spitalul de Psihiatrie în vederea efectuării expertizei psihiatrice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Buzău s-au autosesizat în urma unui anunţ venit din partea mamei unui copil care a scris pe o reţea socială că băiatul ei ar fi fost acostat de un individ, care l-ar fi agresat sexual.

”Fetele, care aveţi copii, aveţi grijă de ei că în minunatul nostru cartier Dorobanţi se află un pedofil! Este blonduţ, 1.70, şi are o aluniţă în barbă! Sper să-l descoperim şi să ajungă unde trebuie înainte să facă rău! Îi plac şi fetiţele si băieţii! Din păcate, s-a legat de băiatul meu! Era curios să-i vadă abdomenul şi chiloţii. (...) Am aflat că stă la blocurile din spatele pizzeriei Toscana! Şi i-a spus băiatului că se ocupă cu aşa ceva! ” , a scris femeia pe Facebook.

La două ore după postare, poliţiştii l-au identificat pe tânăr şi l-au dus la anchetă.

”Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău s-au autosesizat în urma apariţiei în mediul on-line a unor informaţii privitoare la faptul că un bărbat a acostat pe stradă un minor, căruia i-ar fi adresat solicitări cu caracter sexual. În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii buzoieni, cel în cauză, a fost identificat şi depistat pe raza municipiului Buzău, fiind condus pentru audieri la sediul Poliţiei. Din cercetările efectuate a reieşit că tânărul ar fi abordat un minor în vârstă de 12 ani, pe stradă, în municipiul Buzău, iar pe timpul discuţiilor cu acesta ar fi comis acte de natură sexuală.”, a transmis IPJ Buzău.

Bărbatul a fost fi internat în Spitalul de Psihiatrie de la Săpoca, în vederea efectuării unei expertize medicale de specialitate. Totodată, a fost întocmit dosar penal, în care poliţiştii desfăşoară cercetări, urmând a fi dispuse măsuri legale. Individul este kinoterapeut, dar nu profesează. El nu este cunoscut cu afectiuni psihice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.