Un şofer a lovit 15 maşini în Iaşi, după ce a condus pe o distanţă de câţiva kilometri, fiind prins de proprietarul unui autoturism avariat şi predat ulterior poliţiştilor. În urma analizelor medicale, poliţiştii au constatat că bărbatul consumase droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şoferul s-a deplasat de la marginea municipiului către zona, la volanul unui autoturism Skoda, iar pe traseu a lovit nu mai puţin de 15 maşini.

Cele mai multe autoturisme, cinci la număr, au fost avariate în zona Gării din Iaşi. Aici şoferul şi-a abandonat maşina în mijlocul drumului şi a încercat să fugă. El a fost prins de către unul dintre proprietarii maşinilor avariate, fiind apoi predat Poliţiei.

Şoferul a fost dus la o secţie de Poliţie din municipiu, opunând rezistenţă în momentul încătuşării.

Întrucât era agitat şi spunea că se simte rău, poliţiştii au chemat ambulanţa. În urma analizelor medicale s-a constatat că bărbatul ar fi consumat droguri.

Poliţiştii continuă cercetările, urmând a se stabili atât cuantumul pagubelor, cât şi împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.