Un microbuz în care se aflau opt persoane s-a răsturnat, marţi seară, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, după ce un pneu ar fi explodat. Trei bărbaţi au fost răniţi în urma accidentului, traficul fiind restricţionat pe prima bandă a sensului spre litoral.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi, accidentul a avut loc pe Autostrada A2, la kilometrul 78, unde un microbuz în care se aflau opt persoane s-a răsturnat, după ce ar fi explodat un pneu.

Trei persoane au fost rănite în accident, fiind vorba despre trei bărbaţi în vârstă de 23, 30 şi 34 de ani, spun reprezentanţii ISU Călăraşi.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către litoral, prima bandă este restricţionată din cauza accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.