Un infirmier de la Spitalul Judeţean Slatina şi-a înjunghiat o colegă, asistentă, şi apoi s-a sinucis, directorul spitalului afirmând la Digi24 că a existat un incident "probabil de natură personală" între cei doi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Rotea, managerul spitalului, a declarat la Digi24 că faptele s-au petrecut undeva în jurul orelor 1:00 -2:00 dimineaţa, pe secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, şi că a existat un „incident”, „probabil de natură personală”, între doi angajaţi ai spitalului, un infirmier şi o asistentă, într-o sală de tratamente pe care au blocat-o pe interior. 

Procurorul de caz şi serviciul de medicină legală au constatat decesul ambelor persoane, care aveau mai multe plăgi prin înjunghiere.

Asistenta lucra din 2002 la spital, iar infirmierul din 1993-1994. Niciunul dintre ei nu dăduse semne de comportament ciudat, prin urmare, această speţă este inexplicabilă, a spus managerul spitalului.

În jurul orei 1.30, asistenta care se afla în tură de noapte pe secţia respectivă a constatat că uşa este blocată. Au sunat la ambulanţă şi la poliţie, iar pompierii sunt cei care au spart uşa, a povestit managerul, care a precizat că el a ajuns la spital în jurul orei 2:30, odată cu procurorul de caz şi serviciul de medicină legală.

După ce asistentele şi medicul de gardă au dat declaraţii, managerul a dat dispoziţii să fie înlocuită toată tura, astfel încât actul medical să nu fie afectat de incident. Conform  managerului spitalului pacienţii nu au avut cunoştinţă de ceea ce s-a întâmplat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.