Un bărbat de 78 de ani, imobilizat la pat, din localitatea ieşeană Păun, a murit carbonizat în casă, iar soţia sa, care încerca să-l salveze, a fost dusă la spital, cu arsuri grave, în urma unui incendiu care a distrus locuinţa aproape în întregime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a avut loc sâmbătă seară, în localitatea Păun, situată la marginea municipiului Iaşi.

Potrivit vecinilor familiei, bărbatul care a murit carbonizat era imobilizat la pat, soţia sa fiind plecată la nişte rude, în aceeaşi localitate.

În momentul în care a revenit acasă, femeia a încercat să-şi salveze soţul, dar a suferit arsuri grave, fiind transportată ulterior la spital.

La faţa locului, au sosit trei maşini de pompieri, dar şi un echipaj SMURD, însă intervenţia a fost îngreunată de faptul că locuinţa se află pe un teren accidentat.

Casa celor doi soţi a fost distrusă aproape în întregime.

"A fost un apel la numărul de urgenţe 112. Am intervenit cu trei autospeciale şi un echipaj de prim-ajutor. În casă a fost găsit un bărbat de 78 de ani, carbonizat. Soţia bărbatului a fost preluată de un echipaj SMURD, apoi a fost transportată la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan.

Pompierii ieşeni urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.