Un deţinut în vârstă de 69 de ani, de la Penitenciarul Jilava, cunoscut cu afecţiuni cardiovasculare, a murit după ce i s-a făcut rău, echipajul de la ambulanţă care l-a preluat pentru a-l duce la un spital public încercând să îl resusciteze, dar nemaiputând să îl salveze, au declarat vineri, pentru News.ro, oficiali din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deţinutului i s-a făcut rău vineri, în jurul orei 11.50 fiind chemată la Penitenciarul Jilava o ambulanţă. Echipajul medical i-a aplicat manevrele de resuscitare, care au continuat şi în ambulanţa cu care a fost preluat pentru a fi dus la un spital din sistemul public, însă acesta nu a mai putut fi salvat, în jurul orei 14.50 fiind declarat decesul, au precizat oficialii ANP.

Bărbatul avea 69 de ani, era încarcerat din februarie 2016 şi avea de executat o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru abuz în serviciu.

Reprezentanţii Penitenciarului Jilava au anunţat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi Parchetul Tribunalului Bucureşti, cazul fiind încadrat ca moarte suspectă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.