Un deţinut de la Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin a murit, joi, acesta suferind de mai multe afecţiuni cronice. Cadrele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare, dar nu a putut fi salvat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin a transmis, printr-un comunicat de presă, că joi a fost înregistrat decesul unui deţinut, care se afla în evidenţa cabinetului medical cu o serie de afecţiuni medicale cronice.
 
“În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate atât de personalul medical al unităţii, cât şi de echipajul de ambulanţă venit în sprijin, decesul a fost constatat în jurul orei 03.27. În conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la informarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, Poliţiei Municipiului Drobeta Turnu Severin, judecătorului de supraveghere a privării de libertate, precum şi familiei persoanei decedate”, se arată în comunicat. 
 
Sursa citată menţionează că acest eveniment nu intră sub incidenţa actualului context epidemiologic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.