Un deţinut de la Penitenciarul Botoşani s-a spânzurat în camera de deţinere, trupul său fiind găsit de personalul de serviciu. Conducerea penitenciarului a început o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Botoşani, miercuri, în jurul orei 23.30, personalul de supraveghere aflat în serviciu a descoperit la o cameră de deţinere un deţinut care s-a sinucis prin spânzurare.

A fost sesizat Serviciului de Urgenţă Botoşani, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, care s-a prezentat la sediul unităţii, constatând decesul persoanei în cauză, în jurul orei 23.40.

"În conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la sesizarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, judecătorului de supraveghere a privării de libertate şi a fost anunţată familia persoanei condamnate", au precizat reprezentanţii Penitenciarului Botoşani.

De asemenea, la nivelul unităţii de detenţie a fost începută o anchetă internă pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.