Un copil de 13 ani din Turnu Roşu, judeţul Sibiu, s-a spânzurat, joi seară, în baia locuinţei, fiind găsit inconştient de către familie. Echipajele medicale sosite la faţa locului nu l-au putut salva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai multe echipaje medicale au fost trimise, joi seară, la o locuinţă din Turnu Roşu, judeţul Sibiu, unde un minor de 13 ani s-a sinucis prin spânzurare.

”Echipajul SAJ sosit la fata locului a găsit minorul în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare. Împreună cu echipajul ISU au continuat resuscitarea, dar, din păcate, băiatul nu a răspuns manevrelor şi a fost declarat decesul”, a transmis Serviciul Judeţean de Ambuulanţă Sibiu.

Poliţiştii au fost şi ei sesizaţi, dar au precizat că băiatul nu a fost victima vreunei infracţiuni.

”Un bărbat din Turnu Roşu a sesizat faptul că  fiul său, în vârstă de 13 ani, este în stare de inconştienţă,  în baie. Din primele cercetări efectuate nu reies indicii că minorul ar fi fost victima vreunei infracţiuni”, a transmis IPJ Sibiu.

Trupul minorului a fost preluat de reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Sibiu, pentru efectuarea necropsiei.

La nivelul Poliţiei Oraşului Tălmaciu se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul minorului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.