Un container cu 23 de tone de deşeuri din cabluri de cupru, sosit din Spania, a fost descoperit de poliţişti de frontieră, lucrători vamali şi comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, în Portul Constanţa Sud-Agigea. Marfa respectivă va fi returnată la societatea exportatoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră, în cooperare cu lucrători vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa şi comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul Judeţean Constanţa, au descoperit, luni, un container cu deşeuri din cupru, care urmau să fie importate de către o societate comercială de pe teritoriul României.
 
"În urma verificărilor suplimentare, echipa de control a constatat că în container se aflau încărcate 23.580 kg deşeuri din cabluri de cupru, iar societatea comercială beneficiară nu este autorizată pentru valorificarea acestora”, se arată în comunicat. 
 
Comisarii Gărzii de Mediu au decis să nu permită efectuarea importului şi au decis returnarea deşeurilor la societatea exportatoare din Spania.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.