Un bărbat din Cluj a fost reţinut de poliţişti pentru şantaj, după ce i-a cerut fostei sale prietene 5.000 de euro pentru a nu publica fotografii indecente cu aceasta pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), bărbatul de 36 de ani din comuna Mica, judeţul Cluj, i-a cerut o sumă de bani fostei sale prietene pentru a nu publica pe reţelele de socializare fotografii indecente cu aceasta. Pentru că tânăra a refuzat să îi dea bani, bărbatul a publicat pozele, care au fost apoi şterse.

Bărbatul i-a cerut din nou 5.000 de euro tinerei, ameninţând că va publica alte 30 de fotografii.

Tânăra de 28 de ani a sesizat autorităţile miercuri, iar poliţiştii din Cluj, împreună cu Direcţia Operaţiuni Speciale, l-au prins în flagrant în aceeaşi zi, pe bărbat în timp ce primea banii, într-un loc public.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej dispunând cercetarea sa sub control judiciar pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi violare a vieţii private.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.