Un bărbat de 89 de ani a murit, joi, după ce a căzut de la etajul unui spital din Sectorul 1 al Capitalei. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 15.15, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 2 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 89 de ani, s-ar fi precipitat, de la un etaj superior al unui spital în care se afla internat, din Sectorul 1”, anunţă, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constatat decesul persoanei.

”În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri”, a mai transmis Poliţia.

Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.