Un bărbat a murit şi alte două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut în noaptea vineri spre sâmbătă, în staţiunea Mamaia, după ce două maşini s-au ciocnit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat de 22 de ani a condus un autoturism cu volan pe partea dreapta, pe bulevardul Mamaia, din staţiunea Mamaia, pe banda numărul doi, dinspre Năvodari către Constanţa.
 
Când a ajuns în sensul giratoriu din dreptul unui hotel,  din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, la ieşirea din sensul giratoriu, şoferul a pierdut cointrolul volanului, iar maşina a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o maşină condusă de un bărbat de 35 de ani.
 
În urma impactului, şi-a pierdut viaţa conducătorul auto de 35 de ani şi au fost răniţi o persoană de 17 ani, aflată în primul autoturism şi una de 24 de ani, care se afla pe locul din drepta faţă în al doilea autoturism.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.