Poliţiştii tulceni au stabilit, în urma verificărilor făcute, că persoana care transporta câinele rănit era o femeie de 42 de ani şi îl ducea la un cabinet veterinar pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Tulcea, în urma cercetărilor şi investigaţiilor făcute după apariţia în mediul online a unor imagini cu un câine rănit şi ţinut legat într-o autoutilitară, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea au identificat persoana care îl transporta. Este vorba de o femeie în vârstă de 42 ani, ce ar fi transportat câinele cu autoutilitara respectivă la un cabinet veterinar, unde urma să primească îngrijiri medicale. 
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor evenimentului. 
 
Poliţia Judeţului Tulcea a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii s-au sesizat în legătură cu acest caz după apariţia imaginilor pe un site de socializare.
 
'În urma apariţiei în mediul on-line a unor imagini privind un câine rănit şi ţinut legat de o autoutilitara, aflată pe o stradă din municipiul Tulcea, poliţiştii tulceni s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănire sau schingiuirea animalelor, faptă prevăzută şi pedepsită de art.25 lit.e din Legea 205/2004 privind protecţia animalelor", a precizat IPJ Tulcea..
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.