O femeie de 91 de ani a fost rănită, sâmbătă dimineaţa, în judeţul Tulcea, după ce a fost lovită de o maşină al cărei şofer, în vârstă de 21 de ani, a fugit. El a fost prins ulterior de poliţişti, oamenii legii stabilind că el se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Tulcea, un tânăr de 21 ani din Tulcea, care conducea un autoturism, a accidentat, sâmbătă dimineaţă, o femeie în vârstă de 91 ani din localitatea Mahmudia, care se deplasa pe partea carosabilă. Femeia a fost rănită.
 
După producerea accidentului, şoferul a plecat fără încuviinţarea poliţiei, fiind găsit ulterior de poliţişti. El deţinea permis de conducere.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,66mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Tânărul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea Poliţiei, şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.