Trupul un bărbat care plutea pe mare a fost descoperit, duminică, la Sulina, iar poliţişti fac cercetări în acest caz pentru a stabili cum a survenit decesul şi pentru a afla identitatea victimei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, duminică dimineaţă, poliţiştii au fost sesizati cu privire la faptul că o persoană pluteşte pe apele Mării Negre, în zona oraşului Sulina.

Echipajele medicale sosite, de asemenea, la faţa locului, au declarat decesul. La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost constatate urme de violenţă.

Trupul neînsufleţit al bărbatului urmează a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă (moarte suspecta), efectuând cercetari pentru stabilirea identităţii bărbatului, precum şi a tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.