Treizeci de percheziţii au fost făcute în judeţele Constanţa şi Ialomiţa la persoane suspectate de contrabandă, delapidare şi furt, iar 32 de persoane au fost duse la audieri. În urma percheziţiilor anchetatorii au găsit 7,5 tone combustibil, peste 70 de unelte de pescuit, şase ambarcaţiuni, o sabie, un pistol cu aer comprimat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în zilele de 16 şi 17 septembrie, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, au făcut 30 de percheziţii domiciliare în judeţele Constanţa şi Ialomiţa, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, contrabandă, delapidare, furt şi tăinuire, în urma depistării în flagrant delict a trei bărbaţi care ar fi achiziţionat 275 de litri de combustibil de la personalul unei nave sub pavilion românesc.
În urma percheziţiilor, poliţiştii au confiscat cinci motoare de barcă, 71 de unelte de pescuit, şase ambarcaţiuni, peste 7.500 de litri de combustibil, 71 de pachete cu ţigarete fără timbru fiscal, o sabie confecţionată artizanal, un pistol cu aer comprimat, precum şi 7.910 euro, 4.100 de lei şi aproximativ 8.000 de kilograme de cereale. 
Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 57.000 lei.
De asemenea, 32 de persoane au fost conduse la sediul de poliţie pentru audieri. 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Constanţa, precum şi al Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomiţa.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.