Trei persoane, între care o fetiţă de şase ani, au murit, vineri seară, după ce un autoturism condus de un tânăr s-a izbit de o altă maşină, pe un drum judeţean din Brăila. Un adolescent de 15 ani a fost transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe drumul judeţean 203.
 
”Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Vultureni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 203, dinspre localitatea Ulmu către Jugureanu, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit pe porţiuni cu gheaţă, ar fi pierdut controlul direcţiei volanului şi a pătruns pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de o femeie în vârstă de 22 de ani, din localitatea Ulmu”, a anunţat Poliţia Judeţeană Brăila.
 
Acolo au intervenit o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SAJ şi un echipaj SMURD pentru acordarea de ajutor medical de specialitate atât şoferilor, cât şi la doi pasageri din autovehiculul condus de femeie. 
 
”În urma manevrelor de resuscitare efectuate, au declarat decesul femeii, al unei fetiţe în vârstă de 6 ani şi al şoferului în vârstă de 21 de ani. Un tânăr, în vârstă de 15 ani, din localitatea Ulmu, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Brăila.
 
Cercetările în acest caz continuă, în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.